مجله اینترنتی خوش پوش

ایجاد سبک زندگی ایرانی نوین

مجله اینترنتی خوش پوش

ایجاد سبک زندگی ایرانی نوین

منبع مقالات علمی و فرهنگی سینما و بازیگری بهداشت و سلامت و تکنولوژی اخبار

طبقه بندی موضوعی

۲ مطلب در اسفند ۱۳۹۷ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

کامبوجا معروف به اکسیر جاویدان حدود ۲۰۰۰ سال پیش توسط چینی‌ها در خاور دور کشف و به سراسر دنیا گسترش یافت ،یک نوشیدنی با خواص فراوان است که برای قلب، مغز و روده بسیار مفید می‌باشد.
نوشیدنی کامبوجا چگونه در بدن شما چنین تفاوت بزرگی ایجاد می‌کند؟
با توجه به فرایند تخمیر در تولید کامبوچا، شامل تعداد زیادی از باکتری‌های سالم شناخته‌شده به‌عنوان پروبیوتیک می‌باشد. این باکتری‌ها باعث عملکرد بهتر دستگاه گوارش شده و سیستم ایمنی بدن شمارا تقویت کرده زیرا جذب مواد مغذی را افزایش و با عفونت و بیماری مبارزه می‌کند.
ازآنجاکه ۸۰درصد سیستم ایمنی بدن شما در روده قرار دارد و دستگاه گوارش بخش عمده‌ای از سیستم عصبی شماست، جای تعجب نیست که روده به‌عنوان مغز دوم شناخته می‌شود.

شربت کامبوجا

کامبوجا چیست؟

شربت کامبوجا حاصل تخمیر دمنوش گیاهی غالباً چای سیاه یا چای سبز با قارچ کامبوجا می‌باشد که به‌عنوان یک نوشیدنی کاربردی ،برای درمان برخی بیماری‌ها و افزایش سلامت استفاده می‌شود.
[irp posts="82" name="کامبوجا چیست و چه خواصی دارد؟"]
پس از انجام تخمیر، شربت کامبوجا گازدار شده و شامل سرکه ، ویتامین‌های گروه ب ،آنزیم‌ها، پروبیوتیک ها ،اسید استیک ،گلوکنیک و لاکتیک می باشد که تأثیر ویژه‌ای روی بهبود هضم ، کاهش وزن ، افزایش انرژی ، پاک‌کننده و سم‌زدایی ، کاهش درد مفاصل و پیشگیری از سرطان دارد. [1]

شما می‌توانید بسته آموزشی و قارچ کامبوجا را از  [su_label type="success" class="کلیک کنید"]فروشگاه پربیوتیک[/su_label] به آسانی تهیه کنید.

پروبیوتیک های مفید در کامبوجا

یک مقاله در مجله میکروبیولوژی مواد غذایی نشان داد اکسیر سلامت شامل این پروبیوتیک ها می‌باشد:[2]

• گلوکونات ۸۵%
• استوباکتر ۲%
• لاکتوباسیلوس ۳۰%
• زﯾﮕﻮﺳﺎﮐﺎروﻣﯿﺲ ۹۵%

در ادامه با ما همراه باشید تا برخی از مفیدترین خواص کامبوجا را بررسی و معرفی نماییم.

اینفوگرافی کامبوجا

۱-جلوگیری از بروز بیماری‌های مختلف

درحالی‌که بسیاری از تحقیقات پیرامون خواص کامبوجا بر روی بهبود و درمان بیماری‌ها (که به‌خودی‌خود باعث تقویت سیستم ایمنی می‌شود) مترکز شده است ،شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد این نوشیدنی حاوی آنتی‌اکسیدان های قوی است و می‌تواند به محافظت در مقابل بیماری‌ها نیز کمک کند.
کامبوجا با داشتن خاصیت آنتی‌اکسیدان به کاهش التهاب و خطر ابتلا به بیماری کمک می‌کند و همچنین با توجه به خاصیت سم‌زدایی به‌صورت بالقوه خطر ابتلا به انواع سرطان را کاهش می‌دهد.[3]

[irp posts="579" name="مصرف پربیوتیک چه تاثیری در سلامتی دارد؟"]
هر یک از ما به طور مداوم میزبان آنتی‌اکسیدان و رادیکال‌های آزاد در بدن خود هستیم. سبک زندگی غربی با فست فود ، تکیه‌بر دارو و قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی و آلاینده‌های زیست‌محیطی عاملی برای گسترش رادیکال‌های آزاد است که مصرف نوشیدنی کامبوجا این توازن را برقرار می‌سازد.
بخش تحقیقات دانشگاه لاتویا در سال ۲۰۱۴ اعلام کرد که کامبوجا می‌تواند با توجه به چهار ویژگی اصلی سم‌زدایی، ضد اکسیداسیون، افزایش انرژی و افزایش ایمنی در حفظ سلامت و بهبود آن بسیار مؤثر باشد.[4]

۲- پشتیبان روده سالم

شربت کامبوجا با خاصیت آنتی‌اکسیدانی ، دستگاه گوارش شمارا از رادیکال‌های آزاد محافظت می‌کند و به دلیل داشتن اسیدهای مفید ، پروبیتیک ها ، اسید آمینه و انواع آنزیم در هضم و جذب بسیار مفید است.
تحقیقات اخیر دانشمندان توانایی این نوشیدنی در جلوگیری و درمان زخم معده را ثابت کرده است.[5]

خواص کامبوجا
مصرف نوشیدنی کامبوجا می‌تواند با ایجاد تعادل و بازسازی دستگاه گوارش و افزایش باکتری‌های پروبیوتیک و پربوتیک باعث دفع مخمر مضر کاندیدا از بدن شود .

۳- کمک به افزایش سلامت روان

کامبوجا نه‌تنها به هضم بهتر غذا کمک می‌کند بلکه می‌تواند از ذهن شما محافظت کند . این نوشیدنی حاوی ویتامین‌های مفید گروه B به‌ویژه B12 است که با بهبود سطح انرژی و تمرکز سلامت روان را افزایش می‌دهد.البته سلامت جسم در سلامت روان نیز نقش دارد. افسردگی گاها می‌تواند نشانه های مشکلات گوارشی مانند روده نازک باشد.[6]
این نوشیدنی باعث جذب هرچه بیشتر آهن ، کافئین و ویتامین ب موجود در چای سیاه در طول فرایند تخمیر می‌شود. از طریق فرایندی خاص بنام chelation ، آهن آزاد در نوشیدنی کامبوجا باعث افزایش هموگلوبین خون، بهبود اکسیژن‌رسانی به بافت‌ها و تحریک فرآیند تولید انرژی در سطح سلولی در نتیجه افزایش انرژی و نشاط در طول روز می‌شود.

[irp posts="1103" name="تهیه کومبوچا خانگی"]
خاصیت مفید دیگر کامبوجا ، توانایی تنظیم ارتباط بین روده و مغز است که باعث پیشگیری و یا به حداقل رساندن اثرات اضطراب و افسردگی در افرادی که در شرایط کاری نامناسب فعالیت دارند می‌شود.

۴-سودمند برای ریه

از نوشیدنی کامبوجا می توان به‌عنوان یک روش درمان بیماری‌های ریوی ازجمله سیلیکوزیس نام برد.دانشمندان چینی کشف کردند علاوه بر نوشیدن ، حتی استشمام کامبوجا می‌تواند راهی برای درمان بیماری‌های ریوی باشد. [7]

[irp posts="1216" name="تاثیر مصرف پروبیوتیک در جلوگیری و درمان آلرژی"]

۵- عامل ضد باکتری قدرتمند

نوشیدن شربت کامبوجا باعث از بین رفتن باکتری‌های مضر بیماری‌زا می‌شود.در مطالعات دانشگاهی اخیر کامبوجا اثر ضد باکتریایی خود در برابر استاف ، اشریشیا کلی ، شیگلا ، کامپیلوباکتر و سالمونلا نشان داده است.[8][9]

کامبوجا و مبارزه با بیماری

۶-بهبود و درمان دیابت

طبق تحقیقات اخیر دانشمندان نوشیدن شربت کامبوجا با توجه به خاصیت آنتی‌اکسیدانی می‌تواند برای درمان دیابت سودمند باشد.[10] همچنین این نوشیدنی عملکرد کبد و کلیه که معمولاً در افراد دیابتی ضعیف می‌باشد بهبود می‌بخشد.[11]

[irp posts="362" name="پیشگیری و درمان دیابت با کامبوچا"]

۷-تنظیم سیستم قلبی و عروقی

مصرف نوشیدنی کامبوجا برای مشکلات قلبی و عروقی بسیار مفید است و باعث کاهش سطح تری گلیسیرید و همچنین تنظیم کلسترول به‌صورت طبیعی می‌شود.[11]

۸-حفظ و بازسازی کبد

وظایف متعدد کبد آن را به یک عضو بسیار حیاتی و مهم تبدیل ساخته است. تمام خون برگشتی از دستگاه گوارش که حاوی مواد غذایی است ابتدا به کبد می‌رود. بنابراین تمام غذایی که ما می‌خوریم در کبد پردازش می‌شود . [12] آنتی‌اکسیدان موجود در چای کامبوجا در حفظ و بازسازی کبد مفید بوده و می‌تواند مضرات مصرف دارو و مواد شیمیایی را به حداقل رساند.[13]
از دیگر فواید مفید این نوشیدنی می توان به پیشگیری و درمان سرطان ، کاهش وزن و درمان آلرژی و آسم اشاره کرد.
برای تهیه پکیج کامبوجا هم‌اکنون به فروشگاه پربوتیک مراجعه کرده و با تهیه و مصرف این نوشیدنی سلامت خود و خانواده را تضمین کنید.

نظر شما چیست؟

در نهایت از شما می خواهیم که تجربه خرید خود از این فروشگاه و یا مصرف نوشیدنی کفیر در بخش نظرات با دیگر دوستان خود به اشتراک بگذارید تا با این کار بتوانیم به یکدیگر در جهت بهبود و افزایش سلامت کمک کنیم همچنین می توانید با ارسال این مطلب به دوستانتان از نظر آن ها مطلع شوید.

https://prebiotic.ir/

  • آرمیتا صفایی
  • ۰
  • ۰

کفیر چیست؟

کفیر نوعی نوشیدنی تخمیرشده از جنس شیر است که اصالت آن به کوهستان‌های قفقاز در روسیه برمی‌گردد. این نام خودش اصالت روسی دارد و به معنای «نوشیدنی لذت‌بخش» است. برای ساخت این نوشیدنی، دانه‌های کفیر با شیر ترکیب می‌شود و آن را تخمیر می‌کند. امروز میلیون‌ها نفر در سرتاسر دنیا از آن لذت می‌برند و می‌‎تواند به آسانی در خانه‌ی شما ساخته شود.کفیر نام نوشیدنی تخمیرشده‌ای است که با «دانه‌های کفیر» ساخته می‌شود. این دانه‌ها همانند گل‌کلم‌های کوچک هستند. توجه کنید که واژه‌ی دانه‌ها فریبتان ندهد. آن‌ها اساساً دانه ها زنده‌ای از مخمرها و باکتری‌های مفید هستند.

[irp posts="828" name="کاهش وزن و تناسب اندام با کفیر و کامبوچا"]

قارچ کفیر چیست

[irp posts="222" name="تفاوت علمی بین کفیر و ماست"]

۳ مزیت کفیر که باید در موردشان بدانید:

کفیر سرشار از پروبیوتیک است و می‌تواند همانند سایر نوشیدنی‌های تخمیرشده، عوایدی را برای سلامتی فراهم کند.

  • ارتقای سلامت کلی برای دل و روده و سیستم گوارش به واسطه‌ی ترکیب باکتری‌ها و مخمرهای مفید، این نوشیدنی می‌تواند دستگاه گوارش شما را با پروبیوتیک نوسازی کند و به حذف باکتری‌های مضر یاری برساند. بدین ترتیب سیستم گوارش سالم‌تری خواهید داشت. همچنین سرشار از فیبر است که می‌تواند به یبوست کمک کند. یک مطالعه نشان می‌دهد که حتی می‌تواند از اسهال و آماس روده نیز جلوگیری کند که به واسطه‌ی التهاب در روده‌ی کوچک و بزرگ تشخیص داده می‌شود.
  • ریسک کمتر برای سرطان معده میکروارگانیزم‌هایی که کفیر را شکل می‌دهند، به کاهش ریسک سرطان معده کمک می‌کنند. در مطالعه‌ای که در ژورنال اینترنشنال دیلی منتشر شده، محققین به نژادهای پروبیوتیک خاص این نوشیدنی اشاره کردند که می‌توانستند موجب خودکشی سلول‌های سرطان معده شوند.
  • حفظ میزان قند خون اگر دیابتی هستید، می‌تواند به کنترل میزان قند خون یاری برساند. باکتری موجود در دانه‌ها از قند تغذیه می‌کند که بدین ترتیب هرگونه قند اضافی پیش از ورود به جریان خون زدوده می‌شود. بدین ترتیب می‌توانید از عواید سلامتی نوشیدنی لذت ببرید بدون اینکه به شما آسیب برسد. اتفاقاً غلات لاکتوز داخل شیر را می‌خورند و باعث می‌شوند این نوشیدنی در صورت حساسیت افراد به لاکتوز نیز برایشان مفید واقع شود.

در نهایت، اسید لاکتیک تولیدشده توسط این نوشیدنی یک عامل ضدمیکروبی قدرتمند است. مطالعات دریافته‌اند که می‌تواند به حذف نژادهای باکتری و قارچی بیماری‌زا یاری برساند.

سایر کاربردهای کفیر که می‌توانید امتحان کنید

کفیر غیر از مصرف به عنوان نوشیدنی، دارای کاربردهای خوراکی دیگری هم هست. نمونه‌های آن عبارت‌اند از:

کفیر با غذا

خرید کفیر

نحوه تهیه کفیر

تهیه نوشیدنی ساده است و تلاش چندانی نمی‌خواهد. تنها باید مواد زیر را برای شروع کار داشته باشید:

  • شیشه 500 میلی لیتری
  • مقداری دانه کفیر
  • شیر خام یا پاستوریزه

برای تهیه دانه های کفیر اصل با کیفیت ممتاز میتوانید به [su_label type="success" class="کلیک کنید"]فروشگاه پربیوتیک[/su_label] مراجعه بفرمایید .

محصول ارسالی فروشگاه پربیوتیک همراه با بروشور آموزشی بوده که تمامی نکات توضیح داده شده است .در ادامه به اختصار نحوه تهیه نوشیدنی بیان می شود.

  1. دانه‌ها را داخل شیشه بریزید، سپس شیر را تا جایی اضافه کنید که دوسوم شیشه پر شود. پس از آن درپوش شیشه را محکم ببندید.
  2. بگذارید مخلوط به مدت 24 ساعت در دمای اتاق تخمیر شود.
  3. سپس از صافی تمیز رد کنید. از یک قاشق بهره بگیرید تا تمام شیری که در انتهای شیشه قرار گرفته را بیرون بیاورید.
  4. در هنگام رد شدن از صافی، محلول را هم بزنید تا زمانی که تنها دانه‌های باقی بمانند. نوشیدنی که از صافی رد شده را داخل یخچال بگذارید مصرف کنید.

[irp posts="65" name="طرز تهیه نوشیدنی کفیر و ماست کفیر در منزل"]

نظر شما چیست؟

در نهایت از شما می خواهیم که تجربه خرید خود از این فروشگاه و یا مصرف این نوشیدنی در بخش نظرات با دیگر دوستان خود به اشتراک بگذارید تا با این کار بتوانیم به یکدیگر در جهت بهبود و افزایش سلامت کمک کنیم.

منبع: https://prebiotic.ir/

  • آرمیتا صفایی